Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов бе много разочарован след тежката загуба

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов бе много разочарован след тежката загуба
Коментари Харесай

Филип Филипов: Това е срам за ЦСКА

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов бе доста отчаян след тежката загуба от Сепси с 0:4 и отпадането още във втория кръг на Лигата на конференциите. Шефът на " алените " дефинира отпадането като " срамно " и сервира извинения към почитателите на тима.

" Щом загубихме с подобен резултат, значи доста са се объркали нещата. Мисля, че Сепси е един стойностен тим и в двата мача си пролича. Надиграха ни, няма какво да се заблуждаваме. Днес изиграхме много неприличен мач и отпаднахме от шампионата на този ранен стадий, което е позор за ЦСКА ", показа той след срещата.

" Всички имахме едни упования за началото на сезона, а се получи тъкмо противоположното. В прехода сред изгубената купа в последния кръг и началото на този сезон не започнахме по метода, по който би трябвало. Футболистите евентуално още не са си изчистили главите от това отчаяние, че не спечелихме купата предишния сезон. Много са аргументите ", добави Филипов.

" Мачът със Славия е след три дни. Футболистите би трябвало да излязат от това състояние и да се вдигнат с победи. Трябва да покажат, че тази година ще се борим за шампионска купа ", сподели още шефът.

" Промяната е работа и себераздаване на терена. Това е рецептата. Нормално е почитателите да са мощно ядосани и разочаровани. Всички сме по този начин. Всички желаеме едно и също нещо - тимът да побеждава и да бъде на върха. Когато ЦСКА губи по този метод, е обикновено да са разочаровани. Извиняваме се на почитателите и им благодарим за поддръжката, която ни оказаха. Не стопираха да поддържат тима 90 минути. Не виждам позитиви от това отпадане. Това е позор за тим като ЦСКА ", съобщи Филип Филипов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР